Een mooie gietvloer voor iedereen!

Offerte aanvragen.

Prijzen van kunststof gebonden vloeren.

De kunststofvloer die past bij uw budget.

De prijs van een kunststofvloer is afhankelijk van veel factoren. Daarom kunnen we hier geen goede prijslijst neerzetten. We kunnen u wel een indicatie geven van de zaken waar we op letten bij het berekenen van de prijs van uw nieuwe vloer.

 

Welke systeem kiest u?


Het formaat van de ruimte is daarbij van groot belang: hoe groter de ruimte hoe lager de prijs per vierkante meter. Ook de ondergrond is een factor die verschil maakt in de prijs. Moet de ondergrond nog voorbehandeld worden om hem geschikt te maken voor toepassing van uw nieuwe vloer, of is hij al helemaal vlak en glad?

De prijs is ook afhankelijk van welk soort vloer u kiest. Onze kunststofvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en samenstellingen. Het ene materiaal kost meer dan het andere, en een vloercoating kost minder dan een complete gietvloer. Ook het ontwerp speelt mee: wilt u een effen vloer of een vloer met meerdere kleuren en/of patronen?


Offerte op maat.


Kortom: om er zeker van te zijn dat u de vloer krijgt die precies aansluit bij uw wensen, eisen en budget, bespreken we graag eerst de mogelijkheden met u. Dan maken we een offerte op maat voor u, waarin u precies kunt zien wat er allemaal bij de prijs van uw nieuwe vloer zit inbegrepen. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken gerust contact met ons op via ons contact formulier.

 

Rolstoel hellingbaan