Een mooie gietvloer voor iedereen!

Troffelvloeren

 

De troffelvloer als basis voor het zware werk


Troffelvloer :  de robuuste vloer, en niet alleen voor de industrie.

Een troffelvloer is een vloer gemaakt van speciaal gesorteerd en gekleurd zand met als bindmiddel Epoxy. Het mengsel word met een molen of met de hand gemengd en wordt daarna met een spaan over de vloer uitgesmeerd. Na droging van deze laag word de vloer nog een aantal malen "nat in nat" verzegeld om een harde en vloeistofdicht laag te krijgen. Als laatste word de vloer beschermd voor invloeden van buitenaf zoals zonlicht etc. met een matte aflak laag, eventueel voorzien van een antislip glasparel. Daardoor is een troffelvloer afgewerkte troffelvloer robuust, heeft hij een grote druksterkte en gaat hij extra lang mee. Een troffelvloer is dan ook uitstekend geschikt voor toepassing in een industriële omgeving en in natte ruimtes: bijvoorbeeld in keukens, badkamers etc.
 
De duurzame en multifunctionele troffelvloer.


Troffelvloeren zijn dus ook te vinden op andere plaatsen waar hoge eisen aan onder meer de belastbaarheid en krasvastheid van de vloer worden gesteld. Een troffelvloer kan worden voorzien van holplinten, wat hem heel geschikt maakt voor toepassing in sanitaire en/of vochtige ruimtes.
De Troffelvloer van No Problem vloeren is niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook gewoon mooi. Ook dit vloersysteem is leverbaar in vrijwel alle kleuren en kleurcombinaties. U vindt de Troffelvloer al in diverse werkplaatsen, koelcellen, garagebedrijven, horecabedrijven, slagerijen.

 

De Troffelvloer in de praktijk


De Troffelvloer kan worden aangebracht op elke droge, vormvaste en vetvrije ondervloer. Ook als deze (zwaar) beschadigd is, of niet (helemaal) egaal. Met de Troffelvloer worden ook die problematische ondergronden weer vlak, glad en strak.
Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een vloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De Troffelvloer is geschikt voor extreem zware belasting, zowel chemisch als mechanisch.

 

De voordelen van een Troffelvloer: - Naadloos

                                   - Vloeistofdicht
                                   - Hygiënisch
                                   - Extreem stoot- en slagvast
                                   - Slijtvast                 
                                   - Gemakkelijk te reinigen
                                   - Duurzaam
                                   - Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens-                                     en NCS-kleuren.