Een mooie gietvloer voor iedereen!

Grindvloer.

Beauty and the Brain.


Een tijdloos sieraad voor elke vloer.., Grindtapijt.
Een grindvloer bestaat uit grindkorreltjes met transparante kunsthars als bindmiddel. Daardoor is deze vloer niet alleen heel sterk en slijtvast, maar is hij uitermate geschikt voor  gebruik in woningen, showrooms of winkels. Met een grindvloer kunt u eindeloos variëren met kleuren en korrelgrootte, waardoor een uniek kunstwerk ontstaat en u uw vloer een hele specifieke uitstraling kunt geven. Tevens is het mogelijk een grindvloer te sluiten met een gel waardoor deze net zo makkelijk schoon te houden is als een gietvloer.


De decoratieve en comfortabele grindvloer


Doordat de grindvloer, door zijn structuur ,de warmte van zijn omgeving aanneemt voelt hij warm en behaaglijk aan. De grindvloer biedt nog meer comfort als deze gecombineerd is/word met vloerverwarming.
Onze grindvloeren zijn gemaakt met de best gekleurde grindkorrels en de beste harsen. Bent u dus op zoek naar een duurzame, decoratieve vloer, dan moet u zeker onze grindvloer eens overwegen.

 

De grindvloer  in de praktijk

 

De Grindvloer kan worden aangebracht over vrijwel alle oude vloeren heen. Zowel binnen als buiten. De ondergrond moet echter wel stabiel en vormvast zijn. Als u uw nieuwe grindvloer over een bestaande vloer heen aan wilt leggen is dat heel goed mogelijk, door gebruik van goede primers. Om te voorkomen dat vuil zich tussen de grindkorrels van uw vloer kunnen ophopen, kunnen we de Grindvloer afwerken met een transparante toplaag. De Grindvloer is daardoor in elke ruimte toepasbaar, ook in toilet en badkamer.

 

Voordelen Grindvloer

 

 - Duurzaam
 - NaadloosVloeistofdicht
- Zeer slijtvast
 - Onderhoudsvriendelijk
 - Over praktisch alle oude vloeren heen te leggen
 - Leverbaar in talloze kleuren

Als u meer informatie over een Grindvloer van No Problem vloeren wilt hebben, kunt u, via het contact formulier, contact met ons opnemen:. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.