Een mooie gietvloer voor iedereen!

Gietvloeren

 

Een gietvloer als basis voor elk interieur, of een populaire designvloer voor woning en bedrijf.

Een kunststofgietvloer is op basis van Polyurethaan of Epoxy. PU gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. Een PU gietvloer is momenteel dan ook een razend populair als designvloer, zowel in woningen als in bedrijven. Door hun unieke eigenschappen voelen ze warm aan en zijn ze niet keihard, waardoor ze lekker lopen. PU gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor woningen, kantoren en showrooms, etc. daar waar een Epoxy vloer beter tot zijn recht komt waar behoorlijk wat van uw vloer wordt verwacht.

 

Een PU gietvloer in de praktijk

 

Een PU gietvloer is geschikt voor elke ondergrond. Sommige ondergronden hebben wel wat meer voorbewerking nodig voordat een PU gietvloer aangebracht kan worden. Ook is een aflak laag aan te raden om uw mooie vloer nog beter te beschermen. Aan de hand van uw wensen kan deze laag voorzien worden van een antislip korrel. Een Gietvloer kan worden voorzien van holplinten, wat hem heel geschikt maakt voor toepassing in sanitaire en/of vochtige ruimtes. Wij vertellen u graag of en welke voorbereiding voor uw ondergrond nodig is.
 
We kunnen uw PU gietvloer leveren in de volgende uitvoeringen:
PU Gietvloer Uni (effen van kleur)
PU Gietvloer Betonlook (2 kleuren door elkaar gesmeerd)

 

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een vloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De PU Gietvloer is geschikt voor lichte tot halfzware belasting. Wilt u een gietvloer die meer aankan? Kies dan voor een EP Gietvloer.

 

Voordelen PU gietvloer

 

 - Duurzaam
 - Gemakkelijk in onderhoud
 - Geschikt voor vloerverwarming
 - Grote elasticiteit
 - Kleurecht
 - Geluiddempend
 - Goed chemicaliënbestendig
 - Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

 

Een EP gietvloer in de praktijk

 

De Epoxy gietvloer is een zeer sterke vloer. Daarom is deze vloer uitermate geschikt voor vloeren die tegen een stootje moeten kunnen. Denk aan garage vloeren, druk bezochte winkels zoals een DHZ etc. etc. Dit vloersysteem is er in bijna elk denkbare kleur te vinden. De meest gebruikte kleur soorten zijn de RAL en de NCS kleuren.

 

 

 Voordelen EP gietvloer


  - Duurzaam
  - Gemakkelijk in onderhoud
  - Geschikt voor vloerverwarming
  - Goed chemicaliënbestand
  - Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

 

Als u meer informatie over een PU of EP Gietvloer van No Problem vloeren wilt hebben, kunt u via het contact formulier contact met ons opnemen. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.